Installatron


Installera de mest populära programmen på Internet
Med Installatron kan ni enkelt installera, uppgradera och avinstallera massor av mycket kraftfulla program som finns på Internet. Med dessa program kan ni bygga er hemsida, utan att behöva någon kunskap om html, php osv.

Vad är Installatron?

Installatron är ett hjälpmedel för att installera populära programm som finns på Internet

Genom Installatron kan ni enkelt installera portalprogramvaror, shoppingsystem, forum, supportsystem, bloggar, gästböcker och mycket mycket mer. Med dessa programvaror går det t.ex. att bygga upp ett komplett företag med ett kundssystem, med varukorgssystem, med supportsystem osv.

Är det en Blogg ni behöver? Ni installerar då WordPress enkelt med Installatron. Det är så enkelt att installera att vem som helt kan göra det och behöver ni hjälp hjälper vi er med det.

Med vårt system kan ni installera över hundra populära appliationer. Det fina med systemet är att ni kan hålla er webbplats uppdaterad med senaste version av den programvara ni valt. Genom att hela tiden använda den senaste versionen av er programvara minimerar ni risken att bli hackad. Den absolut största anledningen till att en hemsida blir hackad är att den har en gammal version av programvaran (t.ex. WordPress/Joomla) installerad. Med Installatron har ni alltid den senaste versionen installerad.

Prova vår Demo

Prova på vår demo så ser ni hur enkelt det är och hur det fungerar. Allt detta ingår när ni tecknar webbhotell hos oss. Det kan inte bli enklare.

Logga in till vår Demo och prova, username är demouser och lösenord är demopass.

Logga in till Demo

 

Vi erbjuder världens alla toppdomäner Fler än 100!

Registrera ert domännamn

hos Registrera Domän får ni följande fördelar,
  • Blixtsnabb registrering
  • Domänadministration på svenska.
  • Kompletta lösningar med vidarebefodring. Mer
  • Utrymme för Enkel Hemsida. Mer
  • Unikt! Registrera Europeiska Domännamn
  • Unikt! Arabiska, Kinesiska, Ryska namn. Mer
.se
Från
279
kr
Registrera Svenska Toppdomänen
.at
Från
599
kr
Registrera Österikes Toppdomän
.ae
Från
1 399
 kr
Förenade Arabemiraten
.nu
Från
19
kr
Den svenska sidan. Billigast i Sverige
Registrera Domän är en ICANN-Ackrediterad Registrar som registrerar alla världens toppdomäner. Här registrerar du enkelt dina domännamn direkt via hemsidan. Registrera Domän erbjuder även E-shop och Domännamnsförvaltning, för dig som vill samla alla dina domäner på ett ställe. För dig som vänder dig utomlands har vi även fördelaktiga domänpaket.