Registrera Domännamn

Välj bland alla världens toppdomäner

Sök efter ledigt DOMÄNNAMN

Nya Generationen TLD'er

Den Nya Generationens Toppdomäner! Missa inte chansen att registrera domännamn som är direkt relevant för er verksamhet.

Med vårt system kan ni installera över hundra populära appliationer. Det fina med systemet är att ni kan hålla er webbplats uppdaterad med senaste version av den programvara ni valt. Genom att hela tiden använda den senaste versionen av er programvara minimerar ni risken att bli hackad. Den absolut största anledningen till att en hemsida blir hackad är att den har en gammal version av programvaran (t.ex. WordPress/Joomla) installerad. Med Installatron har ni alltid den senaste versionen installerad.

Generiska Toppdomäner (gTLD) underhålls av IANA, Internet Assigned Numbers Authority. Exempel är .SPORT, .STOCKHOLM, .BABY, .BIO och så vidare. Listan kommer att öka för varje månad. Ni kan bevaka när nya toppdomäner släpps här.

De nya toppdomänerna är framtiden för Internet. Ert företag måste ta steget för att vara kvar. Stora aktörer som Google, Amazon och även märken som Ferrari satsar kraftfullt på de nya toppdomänerna. Konsumenter kommer att möta tusentals nya toppdomäner, det gäller då att webbplatser har toppdomännamn som är relevanta och lätta att komma ihåg.

Övriga regioner Populära, Generisk/Globala, Den nya generationen, Europa, Amerika, Asien, Mellanöstern, Australien et.al..

Toppdomäner:Vad säger då våra kunder?

Vår mission är att erbjuda professionella tjänster, kunnig och snabb support. Har vi det?
Detta är vad några av våra kunder tycker.

Framförallt var det ett suveränt snabbt svar jag fick. Det tog inte tre minuter från att min fråga ställts!


Klas, Boxholm

Registrera Domän Svenskt Företag Svensk Support. Alla våra tjänster är anpassade till svenska förhållanden.

Impeccable service, fast and exactly to the point. THANK YOU FREDRIK!Johan, Chatswood

Vi strävar efter att hålla de absolut lägsta priserna för registrering av domännamn och att hålla högsta möjliga tekniska nivå på våra domäntjänster. I våra kompletta paket ingår våra unika tjänster med vidarebefordring av url och e-post, dynamisk DNS och Enkel Hemsida.

Snabb återkoppling och bra/pedagogiskt med en film som visade hur man skulle göra.


Maria, Nordingrå

Ni kan göra allt där, i real-tid. Ni kan bygga och installera servrar, ändra bestyckning på servrar, t.ex. ändra minne och lagring. Ni kan bygga få och stora servrar eller små och många. Ni kan skala ned och upp när ni vill,

Hahaha, nu skojar ni lite? Hur kan man bli bättre än en varaktighet på ett ärende som tog 0 tid? Nja, det är svårt att överträffa :-) Tack så mycket! :-D

Sofia, Göteborg

Avlyssning av e-post och beroenden av USA - Aka NSA och Snowden All vår infrastruktur är oberoende av amerikanska företag och infrastruktur. All vår infrastruktur ligger antingen i Sverige eller i Tyskland. Enkel E-Post ligger på servrar i Tyskland medan samtliga övriga e-posttjänster ligger på servrar i datathallar i Sverige

Nya Toppdomäner

+ mer

Registrera ert domännamn

hos Registrera Domän och ni får följande,

  • Blixtsnabb registrering
  • Domänadministration på svenska. Ni har full kontroll över er domän.
  • DynDNS, e-post, WordPress, Enkel Hemsida INGÅR
  • Unikt! Registrera Alla Världens Domännamn

.nu

Från 99 kr

Registrera den Svenska Toppdomänen .NU
Sverige

Registrera

.dk

Från 396 kr

Registrera Hela Världens Toppdomäner
Danmark

Registrera

.com

Från 306 kr

Registrera Hela Världens Toppdomäner
Global

Registrera

.cf

Från 577 kr

Registrera Hela Världens Toppdomäner
Central African Republic

Registrera