Integritetspolicy

Detta dokument beskriver vilken data som sparas och varför.

.broker 668 SEK
.cab 705 SEK
.consulting 705 SEK
.design 728 SEK
.email 510 SEK
.expert 1 018 SEK
.express 705 SEK
.rehab 705 SEK
.sexy 787 SEK
.support 510 SEK
.tattoo 900 SEK
.tips 510 SEK
.vin 783 SEK
.work 263 SEK
.dental 1 018 SEK
.dentist 1 017 SEK
.amsterdam 905 SEK
.bar 1 291 SEK
.berlin 1 084 SEK
.global 1 100 SEK
.hamburg 1 084 SEK
.london 819 SEK
.nyc 668 SEK
.paris 1 007 SEK
.uk 254 SEK
.vegas 1 112 SEK
.mba 705 SEK
.science 657 SEK
.art 359 SEK
.shop 760 SEK
.ski 933 SEK
.sport 6 355 SEK
.tennis 1 018 SEK
.baby 1 291 SEK
.bible 2 088 SEK
.bio 1 173 SEK
.ceo 1 612 SEK
.club 200 SEK
.exposed 510 SEK
.fans 1 309 SEK
.hiv 2 808 SEK
.jetzt 508 SEK
.live 564 SEK
.love 443 SEK
.top 252 SEK
.uno 539 SEK
.vip 717 SEK
.film 1 486 SEK
.associates 705 SEK
.center 510 SEK
.press 1 277 SEK
.pw 532 SEK
.solutions 510 SEK
.studio 564 SEK
.sex 1 708 SEK
.xxx 1 708 SEK
.fyi 510 SEK
.gratis 312 SEK
.men 657 SEK
.ninja 290 SEK
.one 147 SEK
.rocks 344 SEK
.today 510 SEK
.wtf 705 SEK
.xyz 180 SEK
.casa 316 SEK
.forsale 705 SEK
.land 705 SEK
.rent 1 209 SEK
.blog 443 SEK
.click 293 SEK
.cloud 333 SEK
.computer 705 SEK
.domains 705 SEK
.online 552 SEK
.systems 510 SEK
.auction 705 SEK
.bike 476 SEK
.blackfriday 2 088 SEK
.boutique 705 SEK
.clothing 705 SEK
.guru 476 SEK
.holdings 1 008 SEK
.menu 793 SEK
.shopping 693 SEK
.singles 693 SEK
.tickets 5 352 SEK
.ventures 1 018 SEK
.cam 692 SEK
.golf 1 018 SEK
.hockey 1 018 SEK
.cafe 705 SEK
.pizza 1 029 SEK
.restaurant 1 018 SEK
.wine 1 018 SEK
.bet 453 SEK
.bingo 1 018 SEK
.casino 2 030 SEK
.game 5 106 SEK
.party 434 SEK
.poker 1 050 SEK

Integritetspolicy

Registrera Domän

Uppdaterad: 2018-10-15

Registrera Domän är en avdelning inom Ikasp Nätverkslösningar AB levererar domännamn, webbutrymme, webbsidor/webbplatser, utbildningar samt andra Internettjänster såsom e-postkonton och vidarekopplingar av domännamn. För att bli kund hos Registrera Domän och utnyttja våra tjänster skall dessa villkor godkännas i sin helhet. Kund är myndig fysisk person eller juridisk person. Om den fysiska personen ej är myndig är dennes målsman ansvarig och dennes underskrift ett måste.

1. Behandling av personuppgifter

Personuppgifter (för- och efternamn, personnummer, adress, telefonnummer och epostadress) som du lämnar till Registrera Domän i samband med med köp av tjänster sparas hos Registrera Domän så länge du är kund och därefter olika lång tid beroende på vad de används till och på hur länge de måste sparas enligt lag. Som exempel sparas betalningsunderlag enligt gällande bokföringsregler och kontaktar du Registrera Domän kundtjänst sparas dina kontaktuppgifter så länge de behövs för att kunna hjälpa dig och därefter ytterligare ett år för att kunna säkerställa spårbarhet.

Registrering av domännamn

Enligt dataskyddslagstiftningen ansvarar de olika domänregistries, genom Registrera Domän, för behandlingen av dina personuppgifter. De personuppgifter som du lämnar till Registrera Domän när du registerar ett domännamn sparas i Registrera Domäns kundregister och i domännamnsregistret för toppdomänen hos respektive registry.

Vilken integritetspolicy som de olika domänregistries har framgår av av våra Allmänna Villkor, https://registrera-doman.se/villkor.php, Appendix A.

2. Ändamål och laglig grund för behandling

Ändamålet med Registrera Domäns behandling av dina personuppgifter är för att uppfylla Registrera Domäns åtaganden enligt avtalet med dig och Registrera Domäns åtaganden enligt gällande registreringsvillkor för de olika toppdomänerna.

Uppgifterna kan komma att behandlas bl.a för att;

  • identifiera dig som kund och kunna hantera betalningar,
  • utveckla Registrera Domäns verksamhet och för att skicka ut nyhetsbrev som kan innehålla information och erbjudanden om Registrera Domäns tjänster,
  • hantera supportärenden och kundundersökningar m.m. och
  • upprätthålla en god kund- och registervård vilket innebär att uppgifterna kan komma att samköras med andra register.

För att Registrera Domän ska kunna behandla dina personuppgifter måste det finnas en laglig grund för detta. Registrera Domän behandlar dina uppgifter för att kunna uppfylla sina skyldigheter enligt avtal med dig och för att kunna uppfylla skyldigheter Registrera Domän har enligt gällande registreringsvillkor för de olika toppdomänerna som Registrera Domän tillhandahåller. Behandling av personuppgifter för kontaktpersoner till juridiska personer (företag), administrativ kontakt, avikontakt och behandling av dina personuppgifter för utskick av nyhetsbrev behandlas på den lagliga grunden berättigat intresse. Om du får betalningspåminnelser via sms behandlas dina personuppgifter efter samtycke från dig.

3. Mottagare av personuppgifter

För att Registrera Domän ska kunna uppfylla sina åtaganden enligt avtalet med dig och gällande registreringsvillkor för samtliga toppdomäner kan samarbetspartners eller leverantörer komma att behandla dina personuppgifter. Registrera Domän kan också samla in uppgifter om dig från dessa.

Registrera Domän samarbetar till exempel med följande samarbetspartners eller leverantörer;

  • Undersökningsföretag för kundundersökningar.
  • Tjänsteleverantör för att hantera betalningar, betalningspåminnelser samt kundsupport.
  • Tjänstleverantör för utbildning av Registrera Domäns personal och utveckling av verksamheten.
  • Tjänsteleverantör för utskick av nyhetsbrev.
  • Leverantör av folkbokföringsuppgifter för att samla in uppgifter om dig för att kunna säkerställa att adressuppgifter är riktiga.

Vissa samarbetspartners eller leverantörer kan ha del av sin verksamhet utanför Sverige eller EU/EES. Om Registrera Domän för över uppgifter till sådana samarbetspartners eller leverantörer säkerställer Registrera Domän bland annat genom avtal att de behandlar och skyddar personuppgifterna enligt gällande dataskyddslagstiftning

5. Utlämnande

Registrera Domän lämnar inte ut personuppgifter om dig som kund till andra än samarbetspartners eller leverantörer men dina personuppgifter kan komma att lämnas om det krävs i lag eller förordning, med anledning av en pågående juridisk process eller efter en tvingande begäran från en myndighet. De uppgifter som då lämnas ut är vanligtvis sådana som behövs för att kunna identifiera och/eller kontakta dig som domännamnsinnehavare.

Dina personuppgifter visas under vissa förutsättningar i domännamnssöktjänsten WHOIS som tillhandahålls av de olika toppdomänerna. De flesta visar numera endast anonym information. Ni kan kontrollera vilken information som visas med vårt Whois verktyg, https://registrera-doman.se/whois-lookup.php.

6. Dina rättigheter

Du har rätt att kostnadsfritt begära registerutdrag som innehåller de personuppgifter Registrera Domän behandlar om dig.

Du har rätt att begära rättelse av uppgifter som är fel. Du har också rätt att begära att dina uppgifter raderas eller att användningen begränsas, men då måste det finnas stöd för detta i relevant dataskyddslagstiftning

Du har även rätt att invända mot behandling av personuppgifter om det finns förutsättning för det enligt lag. Om dina personuppgifter enbart behandlas på grund av samtycke, har du alltid rätt att ta tillbaka ett sådant samtycke

Du har även rätt att begära ut personuppgifter som du har tillhandahållit i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format.

Om du vill begära rättelse, radering, begränsning av behandling, tillgång till personuppgifter eller använda rätten till utdrag av de personuppgifter du själv lämnat, gör du det hos Registrera Domän dataskyddsombud, på [email protected]

Vill du inte längre ta emot Registrera Domäns nyhetsbrev kan du välja att avsluta tjänsten genom att använda länken i slutet av e-postmeddelanden eller nyhetsbrev.

7. Om Cookies

Läs mer om cookies https://registrera-doman.se/kakor-cookies.php.

7. Kontaktuppgifter

Har du frågor eller vill lämna synpunkter på hur Registrera Domäns hanterar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta Registrera Domän dataskyddsombud på [email protected]

Du kan också lämna eventuella klagomål om Registrera Domäns personuppgiftsbehandling till Datainspektionen, www.datainspektionen.se.

Vad säger då våra kunder?

Vår mission är att erbjuda professionella tjänster, kunnig och snabb support. Har vi det?
Detta är vad några av våra kunder tycker.

Framförallt var det ett suveränt snabbt svar jag fick. Det tog inte tre minuter från att min fråga ställts!


Klas, Boxholm

Registrera Domän Svenskt Företag Svensk Support. Alla våra tjänster är anpassade till svenska förhållanden.

Impeccable service, fast and exactly to the point. THANK YOU FREDRIK!



Johan, Chatswood

Vi strävar efter att hålla de absolut lägsta priserna för registrering av domännamn och att hålla högsta möjliga tekniska nivå på våra domäntjänster. I våra kompletta paket ingår våra unika tjänster med vidarebefordring av url och e-post, dynamisk DNS och Enkel Hemsida.

Snabb återkoppling och bra/pedagogiskt med en film som visade hur man skulle göra.


Maria, Nordingrå

Ni kan göra allt där, i real-tid. Ni kan bygga och installera servrar, ändra bestyckning på servrar, t.ex. ändra minne och lagring. Ni kan bygga få och stora servrar eller små och många. Ni kan skala ned och upp när ni vill,

Hahaha, nu skojar ni lite? Hur kan man bli bättre än en varaktighet på ett ärende som tog 0 tid? Nja, det är svårt att överträffa :-) Tack så mycket! :-D

Sofia, Göteborg

Avlyssning av e-post och beroenden av USA - Aka NSA och Snowden All vår infrastruktur är oberoende av amerikanska företag och infrastruktur. All vår infrastruktur ligger antingen i Sverige eller i Tyskland. Enkel E-Post ligger på servrar i Tyskland medan samtliga övriga e-posttjänster ligger på servrar i datathallar i Sverige

Fler omdömen här!

Nya Toppdomäner

+ mer

Registrera ert domännamn

hos Registrera Domän och ni får följande,

  • Blixtsnabb registrering
  • Domänadministration på svenska. Ni har full kontroll över er domän.
  • DynDNS, e-post, WordPress, Enkel Hemsida INGÅR
  • Unikt! Registrera Alla Världens Domännamn

.se

Från 49 kr

Registrera den Svenska Toppdomänen .SE
Sverige

Registrera

.nu

Från 438 kr

Registrera Hela Världens Toppdomäner
Niue

Registrera

.fr

Från 774 kr

Registrera Hela Världens Toppdomäner
Frankrike

Registrera

.sex

Från 1 708 kr

Registrera Hela Världens Toppdomäner
Global

Registrera